Over Advocatenkantoor
Wendy Weckhuysen

Wendy weckhuysen advocaat
Wendy Weckhuysen advocaat

Over Wendy Weckhuysen

In 2002 behaalde ik mijn diploma als licentiaat in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen, met grote onderscheiding. Datzelfde jaar startte ik mijn advocatenstage aan de Antwerpse balie.

Lange tijd werkte ik samen met het kantoor Lange, Verstraete & Clijmans Advocaten, een middelgrote structuur van advocaten. In 2014 richtte ik mijn eigen kantoor op in Rumst.

Waarom op mezelf starten? Hoe graag ik mijn job als advocate tot dan toe al deed, ik miste de persoonlijke aanpak, de directe communicatie, het gevoel een vertrouwde juridische partner van mijn klanten te zijn. In mijn eigen praktijk is dat aspect dus cruciaal.

Waarom dan de focus op ondernemers? Ik kom uit een ondernemersfamilie. En die ondernemerswereld blijft me intrigeren. De precieze werking van je organisatie begrijpen, vind ik simpelweg ontzettend boeiend. Met plezier fungeer ik dus voor jou als eerste aanspreekpunt en zet ik mijn bedrijfsgerichte juridische diensten in. Op elk moment in je businessjourney.

Mijn specialisaties

Natuurlijk reiken mijn interesses ver. Ik ontwikkel mijn specialisaties als advocate dan ook voortdurend, zowel dankzij de verplichte bijscholingen als door mijn medewerking aan tal van juridische publicaties, specifiek over gerechtelijk recht.

Ik ken de materie waarover ik me buig namelijk graag door en door. Om vervolgens mijn diensten en kennis nog meer te richten op jouw noden als ondernemer. Verder ben ik ook gespecialiseerd jeugdadvocaat. Bovendien stelt de arbeidsrechtbank me aan als schuldbemiddelaar in collectieve schuldenregelingen én de vrederechter zet me in als bewindvoerder.

Enhancing your business journey

missie & visie

Mijn missie

Advocatenkantoor Wendy Weckhuysen is een juridische partner voor groeiende, gedreven kmo’s. Ik sta je bij in je totale businessjourney, zowel bij dagelijkse, terugkerende als grotere vragen en problemen rond aansprakelijkheid, contracten, wanbetaling, commerciële relaties, verkeer en transport, vastgoed en huur.

Tijdens alle fases van je ondernemerschap ben ik een toegankelijk klankbord en persoonlijk aanspreekpunt. Ik ben er wanneer je start met je zaak, een groeifase doormaakt en juridische bescherming nodig hebt.

Op elk belangrijk sleutelmoment kun je op mijn kennis, mijn ervaring en mijn correcte, integere aanpak rekenen. Op die manier ondersteun ik je zo compleet mogelijk, zodat je juridisch onderbouwd en met een gerust hart onderneemt.

Mijn visie

Als ondernemer wil je gerust zijn in elke fase van je ondernemerschap. Een betrouwbare advocaat die altijd voor je klaarstaat met juridisch advies en bijstand is dan ook onmisbaar tijdens je businessjourney.

Als ondernemende advocate met veel liefde voor het vak ben ik het klankbord en aanspreekpunt dat jij en je kmo nodig hebben om juridisch sterk te staan. Ik ga met plezier net dat stapje verder om je op de best mogelijke manier te adviseren en ondersteunen.

Bij Advocatenkantoor Wendy Weckhuysen sta ik aan je zijde. Ik luister met oprechte interesse naar je uitdagingen en bezorgdheden en focus vervolgens op concrete oplossingen.

Bovendien ben ik graag je eerste aanspreekpunt: raadpleeg mij bij al je dagelijkse, terugkerende of grotere juridische vragen en problemen. Ook als je vraag niet binnen mijn vakdomein valt, help ik je verder door je gericht naar een expert uit mijn netwerk door te verwijzen.

Mijn doel? Je met een gerust hart laten ondernemen én je onderneming versterken en beschermen. Daarbij ga ik voor een duurzame samenwerking met jou en je bedrijf en bewandel ik graag samen met jou het volledige, boeiende en uitdagende traject van je businessjourney.

Take a look

Mijn publicaties

Bekijk ook

Neem contact op

Nood aan juridisch advies en professionele bijstand? Neem contact met me op.